Consell de Participació

El Consell de Participació de l’Escola està format per dos representants de les famílies, dues persones de l’equip professional, la Coordinadora, una persona en representació del Servei d’Educació de l’Ajuntament i una persona en representació del personal de servei. A les primeres reunions de famílies de cada grup d’infants, aquestes trien dos representants per a garantir la seva participació al Consell i decidir els dos representants a les eleccions normatives. Una representació d’aquest Consell formarà part del Consell Escolar Municipal i del Projecte Educatiu Sant Adrià.

El Consell es reuneix l’últim dimecres de cada mes i les reunions són obertes a tothom que hi vulgui participar. Aquest curs durant el primer trimestre, aquestes trobades es faran via telemàtica.

Aquest curs 2023/2024 en formen part:

Famílies  (legalment són dos representants elegits per les famílies. A la pràctica, a més a més, un o dos representants de cada grup d’infants), dos educadores, una persona de coordinació i un representant de l’Ajuntament.

Animeu-vos, doncs, a ser representants del vostre grup d’infants!

7 Comentarios Agrega el tuyo

  1. Elena Menés dice:

    Bona nit!!
    Acabo de suscriure´m al bloc, tal com ens ha «demanat» el Carles amb els seus deures»…..Sóc una nova mare d´alumnes de l´escola bresol.
    Escric per a felicitar-vos per la creació del bloc, trobo que és una genial iniciativa.
    Elena

  2. Laura dice:

    Bon dia, encara que una mica tard he fet els deures ee… Soc una mare de les noves, o sigui el meu fill comença aquest setembre per primera vegada. La idea de crear un bloc i poder estar informats dels temes de l´escola es genial.

    Felicitats per la vostra feina.
    Petons

    Laura mare de l´Iker

  3. Elena Menés dice:

    Bon dia. En el seu dia, jo vaig fer palés el meu interés en formar part del consell escolar i, he vist que, a la primera reunió del mateix no m´hi van convocar. Quines passes s´han de seguri per formar part?.
    Gràcies, Elena

  4. consellcespedes dice:

    Elena, el proper consell serà el 26 d’octubre a les 18.30. Suposo que va haver un malentès: al ser el primer encara no s’ha fet la reunió amb les famílies i no s’ha proposat a la gent que en formi part. En tot cas, per al proper ja rebràs la convocatòria o, en tot cas, sempre podeu venir, ens reunim l’últim dimecres del mes. Potser millor confirmar-lo uns dies abans amb l’Elia per si s’ha modificat. T’esperem a la propera!

  5. Neus dice:

    Bona nit. Em dic Neus i soc nova a l’Escola amb la meva petita a l’aula d la Ona. I em vull apuntar al Consell de Participació. Ho que no tinc clar si comentant-ho a l’entrevista amb les educadores ni ha prou o he de apuntar-me a un altre lloc.
    Per cert, ja m’he donat d’alta al Bloc.
    Salutacions,
    Fins aviat,
    Neus

    1. consellcespedes dice:

      Hola Neus! Benvinguda a l’Escola i al nostre blog!!!
      Per formar part del Consell de Participació només cal que els hi comentis a les educadores i si els hi dones el teu correu t’afegirem al grup perquè t’arribin les convocatòries!!!
      Benvinguda també al Consell!!!

Deja un comentario